Viti i ri, me Shërbime të reja.

Duke filluar nga Janari 2023 ju mund të siguroni shëndetin tuaj tek ne.
Kemi menduar të ju sjellim pakon e cila ju mbulon shpenzimet hospitalore me çmime të veçanta duke filluar nga 9.99€ në muaj

Siguri për udhëtimet e juaja kudo në botë.

Produkti më i ri i Kompanisë tonë është sigurimi i shëndetit në udhëtim
Përmes sigurimit të shëndetit ju do të mund të udhëtoni kudo në botë me më të dashurit tuaj.

Dimër apo verë!? Nuk ka lidhje, vetura juaj është e sigurtë tek ne
Sigurimi i pronës

Siguroni pronën tuaj dhe flini pa brenga

Arrow
Arrow
Arrow
Arrow
Slider

Our Workflow  

Find the issue

Without taking proper consideration Bras urna felis accumsan at ultrde cesid posuere masa socis nautoque penat.

Find Possible Solution

Without taking proper consideration Bras urna felis accumsan at ultrde cesid posuere masa socis nautoque penat.

Work and Result

Without taking proper consideration Bras urna felis accumsan at ultrde cesid posuere masa socis nautoque penat.

Our Best Services What We DO

370

Cases Completed

890

Active Member

85

Award Winning

50

Running Projects

Get Quote Get Insurance Quote

For travellers who do need emergency Canada and United States.

Travel Insurance Quote

Sigurimi i prones

Your Details

Travel Insurance Quote

Sigurimi i prones

Your Details

Latest News  

Njoftim
Lajme
Mar 16, 2020

Njoftim

Read More
Lajme

Produkti ynë më i ri: Sigurimi i shëndetit në udhëtim

May 24, 2018

Kompania e sigurimeve “Dukagjini” nga qërshori 2018 fillon me shitjen…

Lajme

Rikthehet kompania e sigurimeve “Dukagjini”

Jan 17, 2018

Po rikthehet sërish “Dukagjini”, Kompania e sigurimeve që e çmonit…