Viti i ri, me Shërbime të reja.

Duke filluar nga Janari 2023 ju mund të siguroni shëndetin tuaj tek ne.
Kemi menduar të ju sjellim pakon e cila ju mbulon shpenzimet hospitalore me çmime të veçanta duke filluar nga 9.99€ në muaj

Siguri për udhëtimet e juaja kudo në botë.

Produkti më i ri i Kompanisë tonë është sigurimi i shëndetit në udhëtim
Përmes sigurimit të shëndetit ju do të mund të udhëtoni kudo në botë me më të dashurit tuaj.

Dimër apo verë!? Nuk ka lidhje, vetura juaj është e sigurtë tek ne
Sigurimi i pronës

Siguroni pronën tuaj dhe flini pa brenga

Arrow
Arrow
Arrow
Arrow
Slider

20 Pika të shitjes

në tërë Kosoven

20 Vite traditë në sigurime

përplot sukses dhe krenari

Udhëto kudo në botë

i sigururar tek ne

Kush jemi ne? Ne ofrojmë besueshmëri

Ju do të rinjihni cilësitë e vjetra, do të çmoni lidhjet e reja, të sigurta, dhe do t’i mbështeteni një perspektive premtuese, të ngritur mbi themelet e vjetra dhe solide të emrit më të besuar në këto anë.

Shërbimet  

Sigurimi i Shëndetit

Sigurim ideal për shëndetin tuaj duke mbrojtur me sigurimin e Hospitalizimit, vdekjes, dhe paaftësisë së përherëshme.

Read More

Sigurimi i veturës

Shërbime të sigurimit të veturave të ndryshme si ato: Private, biznesi, transportuese etj. Tek ne mund t'i gjeni të gjitha…

Read More

Sigurimi i pronës

Sigurimin adekuat shtëpiak mund ta përdorni edhe me rastin e marrjes së ndonjë kredie ku hipoteka juaj duhet siguruar, ndërsa…

Read More

Shëndeti në udhëtim

Sigurim ideal për shëndetin tuaj në rast se ju keni planifikuar të vizitoni vendet e Bashkimit Europian apo cilit do…

Read More

Kërkoni sigurim?

Na kontaktoni dhe ne do të ju gjejmë agjentin që gjendet afër jush.

Thirr tani

Kontaktoni për çfarëdo pyetje

383 48 750 005

(24/7)

Pse të na zgjedhni ne?  

Përkrahje

Ne i përkrahim klientët tonë kur ata kanë nevojë më së shumti

20 Vite Eksperiencë

Dukagjini dhe ekspertët e saj të sigurimeve ofrojnë shërbime profesionale me traditë prej 20 vite.

Bëhemi aleat të biznesit tuaj

Për shumë kompani të Kosovës ne bëhemi aleat së bashku drejtë suksesit të përbashkët.

20 Pika të shitjes

Ne posedojmë 20 pika të shitjes në tërë Kosovën. Aty ku jeni ju është edhe Dukagjini

Shërbimet Kasko

Ne ofrojmë shërbime kasko për veturën tuaj duke ju mundësuar juve të lëvizni dhe të pushoni me rehati kur e dini që vetura juaj është e sigurtë tek ne

Shëndeti në udhëtim

Shëndeti juaj është i rëndësishëm dhe ne e bëjmë udhëtimin tuaj edhe më të bukur përderisa ju e dini që jeni të sigurtë për shëndetin tuaj.

Sukseset tona në 2017

Kompania e sigurimeve falë puntorëve dhe bashkëpuntorëve ka arritur një sukses të jashtëzakonshëm

100

Puntorë dhe bashkëpuntorë

30

Punëtorë administrativ

20

Pika të shitjes

10000

Klientë të kënaqur

Lajmet e fundit  

Njoftim
Lajme
Mar 16, 2020

Njoftim

Read More
Lajme

Produkti ynë më i ri: Sigurimi i shëndetit në udhëtim

May 24, 2018

Kompania e sigurimeve “Dukagjini” nga qërshori 2018 fillon me shitjen…

Lajme

Rikthehet kompania e sigurimeve “Dukagjini”

Jan 17, 2018

Po rikthehet sërish “Dukagjini”, Kompania e sigurimeve që e çmonit…