Viti i ri, me Shërbime të reja.

Duke filluar nga Janari 2023 ju mund të siguroni shëndetin tuaj tek ne.
Kemi menduar të ju sjellim pakon e cila ju mbulon shpenzimet hospitalore me çmime të veçanta duke filluar nga 9.99€ në muaj

Siguri për udhëtimet e juaja kudo në botë.

Produkti më i ri i Kompanisë tonë është sigurimi i shëndetit në udhëtim
Përmes sigurimit të shëndetit ju do të mund të udhëtoni kudo në botë me më të dashurit tuaj.

Dimër apo verë!? Nuk ka lidhje, vetura juaj është e sigurtë tek ne
Sigurimi i pronës

Siguroni pronën tuaj dhe flini pa brenga

Arrow
Arrow
Arrow
Arrow
Slider

Our Best Features We are the best in Insurance

A business strategy is the means by which it sets out to achieve its desired ends. You have ideas, goals, and dreams.

Corporate Plan

Mutual funds pool money from many investors to purchase broad range of investments, such as stocks, goals, and dreams.

Your Cover to last

Mutual funds pool money from many investors to purchase broad range of investments, such as stocks, goals, and dreams.

Our Services  

Sigurimi i Shëndetit

Sigurim ideal për shëndetin tuaj duke mbrojtur me sigurimin e Hospitalizimit, vdekjes, dhe paaftësisë së përherëshme.

Read More

Sigurimi i veturës

Shërbime të sigurimit të veturave të ndryshme si ato: Private, biznesi, transportuese etj. Tek ne mund t'i gjeni të gjitha…

Read More

Sigurimi i pronës

Sigurimin adekuat shtëpiak mund ta përdorni edhe me rastin e marrjes së ndonjë kredie ku hipoteka juaj duhet siguruar, ndërsa…

Read More

Find an Insurance Agent

These Happy Days are yours and mine Happy Days then one day he was shooting at some food.

Call Now

Call Us for Any Questions

009-215-5596

(Toll Free)

Why Choose Us  

24/7 Support

We provide great cover for backpackers, gap years takers

25 Years of experience

We provide great cover for backpackers, gap years takers

Growing your business

We provide great cover for backpackers, gap years takers

Dedicated Team Member

We provide great cover for backpackers, gap years takers

Clients Focused

We provide great cover for backpackers, gap years takers

Service with love

We provide great cover for backpackers, gap years takers

Clients Love

Without taking proper consideration, you could go ahead with a mismatche policy, meaning you could end up with all.

Without taking proper consideration, you could go ahead with a mismatche policy, meaning you could end up with all.

Without taking proper consideration, you could go ahead with a mismatche policy, meaning you could end up with all.

Get Quote Get Insurance Quote

For travellers who do need emergency Canada and United States.

Travel Insurance Quote

Sigurimi i prones

Your Details

Travel Insurance Quote

Sigurimi i prones

Your Details

Latest News  

Njoftim
Lajme
Mar 16, 2020

Njoftim

Read More
Lajme

Produkti ynë më i ri: Sigurimi i shëndetit në udhëtim

May 24, 2018

Kompania e sigurimeve “Dukagjini” nga qërshori 2018 fillon me shitjen…

Lajme

Rikthehet kompania e sigurimeve “Dukagjini”

Jan 17, 2018

Po rikthehet sërish “Dukagjini”, Kompania e sigurimeve që e çmonit…

Insurance Company 2017

We cover trips up to 12 month long with the option to next year have five children in colleghig.

370

Cases Completed

890

Active Member

85

Award Winning

50

Running Projects

Our Partners