Njoftim

Të nderuar klientë të Kompanisë së sigurimeve Dukagjini sh.a. Duke ndjekur me vëmendje gjendjen e krijuar pas paraqitjes së rasteve të para të infektuarve me virusin Covid-19 (Corona Virus) si dhe rritjes së numrit të…

Produkti ynë më i ri: Sigurimi i shëndetit në udhëtim

Kompania e sigurimeve “Dukagjini” nga qërshori 2018 fillon me shitjen e produktit më të ri të Sigurimeve të shëndetit në udhëtim. Plani ynë i sigurimit të shëndetit në udhëtim është ideal në rast se udhëtoni për…

Rikthehet kompania e sigurimeve “Dukagjini”

Po rikthehet sërish “Dukagjini”, Kompania e sigurimeve që e çmonit dhe i besonit më së shumti! Po vjen kësaj here më e vendosur dhe më e motivuar se kurrë për t’ju ofruar shërbimet më cilësore…