All posts by Lajme Lajme.

Njoftim

Të nderuar klientë të Kompanisë së sigurimeve Dukagjini sh.a. Duke ndjekur me vëmendje gjendjen e krijuar pas paraqitjes së rasteve të para të infektuarve me virusin Covid-19 (Corona Virus) si dhe rritjes së numrit të…