All posts by dukagjini_p519fu62.

Produkti ynë më i ri: Sigurimi i shëndetit në udhëtim

Kompania e sigurimeve “Dukagjini” nga qërshori 2018 fillon me shitjen e produktit më të ri të Sigurimeve të shëndetit në udhëtim. Plani ynë i sigurimit të shëndetit në udhëtim është ideal në rast se udhëtoni për…

Rikthehet kompania e sigurimeve “Dukagjini”

Po rikthehet sërish “Dukagjini”, Kompania e sigurimeve që e çmonit dhe i besonit më së shumti! Po vjen kësaj here më e vendosur dhe më e motivuar se kurrë për t’ju ofruar shërbimet më cilësore…