Get Insurance for almost anything you need

Nobody’s more committed to connecting you with the exceptional
top talents with the right fit for your business than us.

Living the dream is a state of mind. Start a plan that fit with you.
Enabling businesses to secure your family.

Nobody’s more committed to connecting you with the exceptional
top talents with the right fit for your business than us.

Arrow
Arrow
Arrow
Arrow
Slider

20 Pika të shitjes

në tërë Kosoven

20 Vite traditë në sigurime

përplot sukses dhe krenari

Udhëto kudo në botë

i sigururar tek ne

Kush jemi ne? Ne ofrojmë besueshmëri

Ju do të rinjihni cilësitë e vjetra, do të çmoni lidhjet e reja, të sigurta, dhe do t’i mbështeteni një perspektive premtuese, të ngritur mbi themelet e vjetra dhe solide të emrit më të besuar në këto anë.

Shërbimet  

Car Insurance

Covers you for damage to your car as well as to other people's vehicles and property. Plus much more!

Read More

Home Insurance

Covers you for damage to your car as well as to other people's vehicles and property. Plus much more!

Read More

Life Protection

Covers you for damage to your car as well as to other people's vehicles and property. Plus much more!

Read More

Kërkoni sigurim?

Na kontaktoni dhe ne do të ju gjejmë agjentin që gjendet afër jush.

Thirr tani

Kontaktoni për çfarëdo pyetje

383 38 246956

(24/7)

Pse të na zgjedhni ne?  

24/7 Support

We provide great cover for backpackers, gap years takers

25 Years of experience

We provide great cover for backpackers, gap years takers

Growing your business

We provide great cover for backpackers, gap years takers

Dedicated Team Member

We provide great cover for backpackers, gap years takers

Clients Focused

We provide great cover for backpackers, gap years takers

Service with love

We provide great cover for backpackers, gap years takers

Kërko ofertë Kërkoni oferten tuaj për sigurim

Na dërgoni informatat rreth kërkesës tuaj dhe ne do të ju japim ofertën më të mirë në treg

Travel Insurance Quote

Home Insurance Quote

Your Details

Travel Insurance Quote

Sukseset tona në 2017

Kompania e sigurimeve falë puntorëve dhe bashkëpuntorëve ka arritur një sukses të jashtëzakonshëm

100

Puntorë dhe bashkëpuntorë

30

Punëtorë administrativ

20

Pika të shitjes

10000

Klientë të kënaqur

Lajmet e fundit  

News

Bitcoin is the gag gift you should buy this holiday season

Jan 17, 2018

What a crazy time. I have five children in colleghigh…

News

Uber is selling off its auto-leasing business

Jan 17, 2018

What a crazy time. I have five children in colleghigh…